. UW ATS OP MAAT AFGESTEMD OP UW WERKPROCESSEN EN
AFGESTEMD OP DE DOELGROEP.
Start your wave now De regie in
handen houden

Een sollicitant.
Tijd voor het belangrijkste:
het aannemen van de
beste kandidaten.

Een ATS moet voor u werken en uw recruitment werkzaamheden efficiënter en kwalitatief beter maken. Daarnaast moet het proces afgestemd zijn op de doelgroep. Zodat zij kunnen solliciteren waar en wanneer ze willen. Op een manier die hen past.

Maak uw recruitment team efficiënt en succesvol

Talent
Management

Snel het overzicht voor iedereen die is betrokken bij uw recruitmentproces. Uw sollicitanten altijd in de juiste fase van de procedure en het opbouwen van overzichtelijke talentpools. Het ATS van deze tijd biedt uw recruitment- en hiringmanagers constant hetgeen wat u dat moment wilt weten.

Bied uw sollicitanten de beste beleving

Applicant
Journey

Solliciteren is een volgende stap in iemands carrière. Daar moeten we zorgvuldig mee omgaan. Geef een sollicitant de ervaring waar u als organisatie voor staat. In elke fase van het recruitmentproces. Creëer ambassadeurs en bouw aan uw werkgeversmerk.

Automatiseer repeterende recruitment taken

Recruitment
Automation

Recruitment kent veel repeterende taken die bij elkaar opgeteld veel tijd kosten. Tijd die besteed moet worden aan de leukste en belangrijkste kant van recruitment: aandacht voor de kandidaat. Een vooruitstrevend ATS automatiseert repeterende taken, zodat uw recruitment team kan doen waar zij het beste in zijn.

Welk systeem past het best bij uw organisatie?

De keuze
is reuze

Bent u op zoek naar een nieuw ATS? Bluewave adviseert u tijdens het aankoopproces. Daarnaast kunnen wij u assisteren bij de implementatie. De combinatie van onze recruitment expertise en systeem kennis zorgt ervoor dat wij uw ATS volledig op maat kunnen inrichten. Afgestemd op uw interne organisatie en doelgroep. Wij informeren u graag.

ATS
Implementatie

Alle relevante ATS data in één dashboard

ATS
Data

Het ATS kan ons veel vertellen over de performance van uw recruitmentapparaat. Het stellen van duidelijke KPI’s is de eerste stap. Hierop sturen met behulp van data is de tweede. Bluewave Insights kan uw KPI’s en performance in één overzichtelijk dashboard visualiseren. Klaar voor een succesvol recruitmentapparaat?

De starterskit

Recruitment

Website & ATS

Steeds meer vooruitstrevende ATS systemen brengen een werkenbij website module met zich mee. Dit betekent dat de werkenbij website vanuit het ATS gemaakt kan worden. Alles is meteen gekoppeld en zeer laagdrempelig in gebruik. Bluewave werkt samen met verschillende ATS leveranciers en kan een volledig maatwerk recruitmentproduct leveren.

We ontwikkelen de werkenbij website

We richten het ATS in

We implementeren het ATS

We trainen het team

We herschrijven alle vacature teksten

Binnen 8 tot 10 weken live

Vanaf €15.000,-