. NIET ALLES KAN DIGITAL. DAT WETEN WIJ ALS GEEN ANDER. Start your wave now Een efficiënte
selectie procedure

Tijd om de telefoon
te pakken
.
Nu gaat het pas
echt beginnen.

Wanneer de recruitment strategie klopt gaat er best wat veranderen. We gaan namelijk een hoop sollicitaties genereren. Sollicitaties brengen de nodige handelingen met zich mee. U kunt daarom een gedeelte van uw selectieproces aan Bluewave uitbesteden.

De eerste stap in de selectie

CV
Screening

De meeste selectieprocedures starten bij het screenen van het CV en de motivatie. Hebben we een match op harde eisen? Dan nemen we de sollicitant verder in procedure. Het screenen van alle sollicitaties kan veel tijd in beslag nemen. Bluewave kan dit tijdelijk voor u uit handen nemen. Bijvoorbeeld wanneer u in een korte periode veel nieuwe medewerkers moet aannemen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

De eerste echte kennismaking

Telefonische
Screening

De volgende stap in de procedure is veelal de telefonische kennismaking. Ook hier word gekeken naar de harde eisen, maar word ook al geselecteerd op bepaalde soft skills. Een tijdrovende klus waar Bluewave bij kan assisteren.

Direct bij de juiste hiringmanager

Gesprekken
inplannen

Na twee succesvolle screenings is het tijd voor het plannen van het gesprek. Het matchen van de agenda’s kan tijdrovend zijn. Bluewave kan dit overnemen en er voor zorgen dat de sollicitanten altijd op de juiste momenten worden ingepland. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De zoektocht naar het beste talent

Talent
Sourcing

Niet alle hires zullen altijd vanuit een sollicitatie komen. Voor specifieke posities kan talent sourcing een doeltreffende oplossing zijn. Talent sourcing kan daarnaast ook worden ingezet voor Employer Branding en als marketing tool. Op deze manier kunnen we awareness creëren bij specifieke talenten die voor nu of in de toekomst interessant kunnen zijn voor uw organisatie. Bluewave kent hier meerdere doeltreffende strategieën voor. Zo vind u altijd het juiste talent.

Uw recruitment slimmer en efficiënter

Recruitment
Automation

Repeterende recruitment taken kunnen ook geautomatiseerd worden of doormiddel van slimme tooling efficiënter worden ingericht. Hierbij kunt u denken aan whats for business, chatbots en aanpassingen aan het ATS systeem. Bluewave kan uw selectieprocedure analyseren en waar nodig optimaliseren om efficiënter te worden in uw selectie.