Start your wave now EEN CONVERSIE GERICHTE RECRUITMENT WEBSITE.
NAADLOOS AANGESLOTEN OP UW WERKGEVERSMERK.
Tijd om te
verbinden
.

Een click.
Tijd voor de
kennismaking op uw
recruitment website.

De online wereld biedt ons tal van mogelijkheden. Maar ook weinig tijd. Indruk moet snel gemaakt worden en wanneer u de aandacht heeft moet het proces soepel en snel verlopen.

Effectief een hoog volume werven

Campagne

Website

Voor sommige posities heeft u eigenlijk continue instroom nodig. Een campagne website is hiervoor een uitermate effectief middel. Op deze one page website zetten wij één specifieke positie volledig centraal. De potentiële sollicitant vindt hier in één overzicht alle informatie over de rol en uw organisatie en kan eenvoudig en snel solliciteren.

Het podium voor uw werkgeversmerk

Werken bij
Website

Een werkenbij website zet uw gehele organisatie met bijbehorend werkgeversmerk in de schijnwerpers. Alle afdelingen, vacatures, historie en carrière perspectieven krijgen hier een podium. Potentieel talent kan zich hier oriënteren en zich identificeren met u als werkgever. Het gevolg: meer kwantiteit en een hogere kwaliteit van de sollicitaties.

De perfecte recruitmentwebsite

Van schets naar

werkelijkheid

Een campagne website of werkenbij website bestaat uit verschillende elementen die samen resulteren in een perfecte recruitmentwebsite. Stap voor stap werken we samen naar een website die uw werkgeversmerk ultiem vertaald en volledig aansluit op de doelgroep.

Binnen 8 tot 10 weken live

Vanaf €15.000,-

De starterskit

Recruitment

Website & ATS

Steeds meer vooruitstrevende ATS systemen brengen een werkenbij website module met zich mee. Dit betekent dat de werkenbij website vanuit het ATS gemaakt kan worden. Alles is meteen gekoppeld en zeer laagdrempelig in gebruik. Bluewave werkt samen met verschillende ATS leveranciers en kan een volledig maatwerk recruitmentproduct leveren.

We ontwikkelen de werkenbij website

We richten het ATS in

We implementeren het ATS

We trainen het team

We herschrijven alle vacature teksten