. RECRUITMENT DUURZAAM, EFFICIENT EN ÉCHT TRANSPARANT MAKEN. Start your wave now New Layer Waar we het
elke dag voor doen

Effectief de juiste doelgroep werven

Case
TOO

The Office Operators is een specialist op het gebied van kantooroplossingen. Ze verhuren kantoorruimtes met de daarbij inbegrepen (customer) service en faciliteiten. TOO heeft ieder jaar een structurele behoefte aan de instroom van Customer Service Representatives (CSR); een moeilijk te werven doelgroep in een sterk concurrerende markt.

Zie case

Een top of mind logistieke werkgever worden

Case
Expeditors

Expeditors had moeite met het bereiken van hun doelgroep; ondanks de Fortune 500 status hadden ze weinig naamsbekendheid buiten de logistieke branche. Om meer diversiteit in achtergrond en kennis te krijgen binnen het huidige werknemersbestand was het belangrijk dat er meerdere doelgroepen werden aangesproken, naast de oorspronkelijke logistieke professionals.

Zie case

Structureel een hoog volume werven

Case
Center Parcs

Schone en hygiënische parken zijn uiterst belangrijk voor Center Parcs. Om die reden zijn zij continue opzoek naar housekeepers die ervoor zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van een welverdiende vakantie! In het hoogseizoen is de behoefte altijd groot. Daarbij hebben we te maken met goed, maar ook minder goed bereikbare locaties van de verschillende parken.

Zie case