Altijd zichtbaar en de
beste kandidaten
UW WERKGEVERSMERK EN VACATURES BIJ DE JUISTE DOELGROEP. Start your wave now .

Altijd zichtbaar.
Strategische recruitment campagnes op elk relevant kanaal.

Recruitment marketing is een vak. De juiste content op het juiste kanaal maakt het verschil en meten is echt weten. Bij Bluewave werken we vanuit traditionele recruitment expertise samen met online marketing experts. Een gouden combinatie.

De juiste traffic op al uw vacatures

Jobposting &

Jobmarketing

Voor de actuele behoefte wilt u dat uw vacatures zichtbaar zijn op de relevante kanalen van uw doelgroep. De actief werkzoekende bevindt zich op relevante jobboards. Hier zetten wij jobposting voor in. De latent werkzoekende bereiken we via sociale media met gerichte jobmarketing campagnes.

Google
Facebook
Instagram
linkedin
Google Ads
Indeed beeldmerk

Altijd de juiste sollicitaties

Bluewave stelt altijd een maatwerk mediastrategie en mediaplan op voor elke campagne. Of we nu de grote social media kanalen inzetten, kleine niche kanalen of een combinatie van beide. We vinden altijd het juiste talent.

Uw werkgeversmerk altijd onder de aandacht

Employer

Branding

Uw werkgeversmerk zorgt ervoor dat potentieel talent zich kan identificeren met u als organisatie. Dit zorgt voor kwalitatief betere website gebruikers en sollicitaties en daarmee een betere match. Bluewave helpt u met de vertaling en het optimaal distribueren van uw Employer Brand.

Campagne Management

Altijd de controle met Bluewave Insights

Campagne

Dashboard

Campagne data direct vanuit de bron. Bluewave Insights is rechtstreeks gekoppeld met alle advertentie kanalen. Zo krijgt u pas echt inzicht in uw campagnes en doelgroep. Van gespendeerd budget en de actieve ads tot aan demografische data en engagement cijfers. Eindelijk een dashboard dat echt volledig transparant is.

Altijd zichtbaar op alle relevante kanalen

Uw

Mediapartner

Bluewave is mediapartner van alle belangrijke recruitment en social media kanalen. Hierdoor zijn uw vacatures en werkgeversmerk altijd zichtbaar op de juiste kanalen. We stemmen alles perfect af per kanaal voor het maximale resultaat en geven u volledig inzicht in alle prestaties.